Τα κορυφαία 10 οφέλη της διακοπής του πορνό

Τα κορυφαία 10 οφέλη της διακοπής του πορνό

Έχω να κάνω μια εξομολόγηση… Λατρεύω το πορνό, λατρεύω τις escorts call girls!

Στην πραγματικότητα, είναι εκπληκτικό. Θυμάμαι την πρώτη φορά που το είδα στα 13 μου, ήταν σαν να έπεσαν πυροτεχνήματα στον εγκέφαλό μου. Μετά, όταν μεγάλωσα λίγο, τα πυροτεχνήματα άρχισαν να πέφτουν αλλού.

Τα επόμενα 10 χρόνια της ζωής μου ήταν γεμάτα με καθημερινή χρήση πορνό. Ήταν τόσο φυσικό όσο η αναπνοή και ειλικρινά δεν πίστευα ποτέ ότι ήταν πρόβλημα. Αυτό ήταν μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ήμουν 23 ετών, σε μια δουλειά που μισούσα, δεν είχα σεξουαλική ζωή (και όταν έκανα σεξ, είχα πρόβλημα να διατηρήσω μια στύση – ειλικρινά μου άρεσε το πορνό πάνω από το σεξ) και ήμουν απλά νιώθω χαμηλά.

Έτσι αποφάσισα να αλλάξω τη ζωή μου. Μπήκα στην προσωπική ανάπτυξη και ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα ήταν τα οφέλη της διακοπής του πορνό. Το δοκίμασα λοιπόν.

Σκέφτηκα, «γάμα το, ας σταματήσουμε το πορνό».

ΣΧΕΔΟΝ πέθανα. Στ’ αλήθεια. Ποτέ δεν συνειδητοποίησα πώς μετά από 10 χρόνια καθημερινής χρήσης πορνό ήμουν πραγματικά εθισμένος στο πορνό. Πέρασαν χρόνια προσπαθώντας να το κόψω, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο καιρό έμεινα χωρίς αυτό (10 ημέρες, 90 ημέρες, 228 ημέρες – το προηγούμενο ρεκόρ μου) ΠΑΝΤΑ επέστρεφα πίσω.

Και επιτρέψτε μου να σας πω, τα οφέλη της διακοπής του πορνό είναι πραγματικά. Τόσο πραγματικό.

Αυτός είναι ο λόγος που τώρα έχω τη δική μου επιχείρηση, ταξιδεύω στον κόσμο, έχω μια γυναίκα που καπνίζει και έχω μια ολοκληρωμένη σεξουαλική ζωή. Το να σταματήσω το πορνό ήταν ο καταλύτης για την ανάπτυξη που άλλαξε τη ζωή που με οδήγησε εδώ που είμαι σήμερα.

Παρακάτω λοιπόν περιέγραψα τα 10 κορυφαία οφέλη που έχω παρατηρήσει από τότε που σταμάτησα το πορνό. Αν θέλετε να τα νιώσετε μόνοι σας και να σώσετε τον εαυτό σας από τα χρόνια δοκιμής και λάθους που πέρασα, ακολουθήστε τον δρόμο που πήρα (μάθετε περισσότερα παρακάτω). Δουλεύει.

Τα οφέλη της διακοπής του πορνό:

Πριν προχωρήσω στα πολλά πλεονεκτήματα του να είναι κανείς χωρίς πορνό, αφού διαβάσω 300 σχόλια σε αυτό το άρθρο, θέλω απλώς να σημειώσω μερικά πράγματα:

1: Δεν είμαι θρησκευόμενος. Και δεν νομίζω ότι η μη επικριτική ενέργεια του σύμπαντος ενδιαφέρεται αν παρακολουθείτε πορνό ή όχι. Αυτό δεν είναι ηθικό ζήτημα, απλώς δηλώνω ότι χωρίς αυτό η ζωή σας θα βελτιωθεί. Πάρτε το ή αφήστε το.

2: Δεν έχουν όλοι οι άντρες πρόβλημα με το πορνό. Κάποιοι μπορούν να το παρακολουθήσουν όταν θέλουν και να ζήσουν υγιείς επιτυχημένες ζωές και να το συντρίψουν με τις κυρίες. Αν όμως σε κρατάει πίσω (με τις γυναίκες ή γενικά), έστω και λίγο, τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς.

3: Ο αυνανισμός είναι φυσικός και μπορεί να είναι υγιής. Δεν αναφέρομαι στον αυνανισμό σε αυτό το άρθρο, απλώς στον αυνανισμό σε πορνό.

Λοιπόν, ποια είναι τα κορυφαία 10 οφέλη που παρατήρησα μετά την παραίτηση του πορνό; Ας μπούμε σε αυτό.

1. Η διακοπή του πορνό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας

Η διακοπή του πορνό σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον καλύτερο εαυτό σας

Μου ήταν δύσκολο να αφήσω το πορνό. Αλλά ανεξάρτητα από το πώς το κοίταξα, συνειδητοποίησα ότι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου δεν βλέπει πορνό. Και πιστεύω ακράδαντα ότι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου δεν βλέπει πορνό.

Αλλά πρέπει να ξέρεις. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου.

Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι βλέπω συνεχώς άντρες να ξεκινούν τρελή προσωπική ανάπτυξη από το να σταματήσουν το πορνό. Λειτουργεί ως καταλύτης και τόσο συχνά οι άντρες όχι μόνο βλέπουν τεράστια οφέλη από το να σταματήσουν το πορνό, αλλά συνεχίζουν να το συνθλίβουν σε άλλους τομείς της ζωής τους – όπως οι επιχειρήσεις, τα ραντεβού, το σεξ και πολλά άλλα.

Πάρε λοιπόν ένα δευτερόλεπτο μαζί μου και κλείσε τα μάτια σου. Φανταστείτε τη ζωή που θέλετε να δημιουργήσετε. Φανταστείτε με όσο πιο ζωντανές λεπτομέρειες μπορείτε. Πάρτε το χρόνο σας και κάντε το τώρα.

2. Όταν σταματήσετε το πορνό, θα γίνετε λιγότερο τεμπέληδες

Οι άνδρες δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν καμία προσπάθεια να εκπληρώσουν τη σεξουαλικότητά τους. Είναι το χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στον αγώνα. Οι άντρες συνήθιζαν να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τις καρδιές των γυναικών που ήθελαν. Κάποτε ήταν ρομαντικοί και τολμηροί. Τώρα απλώς μένουν σπίτι και περνούν αμέτρητες ώρες τρανταχτά στο διαδικτυακό πορνό.

3. Το κίνητρό σας θα εκτοξευθεί στα ύψη

Δεν υπάρχει λόγος να πάτε στο γυμναστήριο. Δεν υπάρχει λόγος να φτιάχνεις τα μαλλιά σου και να κάνεις τον εαυτό σου να δείχνει ωραίος. Το πορνό δεν θα σας απορρίψει ποτέ, ανεξάρτητα από το πώς φαίνεστε, και ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα βγάζετε. Όταν δεν υπάρχει πρωταρχική ανάγκη να εντυπωσιάσουν το αντίθετο φύλο για να καλύψουν την ενστικτώδη ανάγκη του ανθρώπου για λαγνεία, οι άντρες αφήνονται να φύγουν και κρύβουν το σπίτι τους με τα εσώρουχά τους.

4. Η εικόνα του εαυτού σας και η εικόνα του σώματός σας θα βελτιωθούν

Το πορνό θέτει μη ρεαλιστικά πρότυπα για τους άνδρες. Για να συμμετέχουν στο πορνό οι άνδρες πρέπει να έχουν ασυνήθιστα μεγάλο «ταλέντο». Οι άντρες που παρακολουθούν πορνό συνεχώς μεγαλώνουν για να το βλέπουν ως κανόνα και τους εαυτούς τους ως ανεπαρκείς.

Είναι μια ολισθηρή κλίση γιατί αυτή η ανασφάλεια εμποδίζει τους άντρες να κάνουν σεξ με γυναίκες, με τη σειρά τους να τους οδηγούν πιο βαθιά στη χρήση πορνό.

5. Θα σταματήσετε να λαχταράτε το πορνό για το σεξ

Το πορνό είναι πλέον τόσο φανταστικό HD, με κάθε σεξουαλική φαντασίωση που μπορεί να φανταστεί κανείς με το πάτημα ενός ποντικιού. Η ευχαρίστηση της παρακολούθησης πορνό αρχίζει να ξεπερνά την ευχαρίστηση του πραγματικού σεξ, αν δεν το έχει ήδη κάνει.

Τα κομμάτια και τα βίντεο μέσα σε μια ώρα τώρα βρίσκουν το σεξ με μια γυναίκα του τυπικού που μπορεί να γίνουν (λόγω του πορνό) βαρετό και δυσάρεστο.

Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη γραμμή, όπως φαίνεται στα παρακάτω παραδείγματα:

  • Στον άντρα αρέσει το πορνό καλύτερα από το σεξ
  • Στον φίλο του αρέσει το πορνό καλύτερα από το σεξ
  • Μου αρέσει το πορνό καλύτερα από το πραγματικό σεξ

Θα μπορούσα να συνδέσω με 100+ παραδείγματα απλά ανδρών που γράφουν για αυτό στο διαδίκτυο.

Εάν αυτό σας φαίνεται, τότε πρέπει πραγματικά να τακτοποιήσετε τον εαυτό σας. Μπείτε στα φόρουμ, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν περάσει το ίδιο πράγμα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην πορεία.

6. Το πορνό προκαλεί Στυτική Δυσλειτουργία (ΣΔ) και η διακοπή του πορνό το αναστρέφει

Για τους λόγους 4 και 5, το πορνό προκαλεί στυτική δυσλειτουργία σε τεράστιο αριθμό ανδρών. Το πορνό γίνεται το μόνο πράγμα που μπορεί να τους διεγείρει λόγω της έντονης οπτικής εμπειρίας που προσφέρει στον εγκέφαλο. Αυτή η εμπειρία είναι αφύσικη και το πραγματικό σεξ γίνεται μειλίχιο και μη διεγερτικό.

Η εμπειρία του πορνό είναι τόσο αφύσικη, που στην πραγματικότητα αναγκάζει τον εγκέφαλο να απελευθερώνει αφύσικες ποσότητες ντοπαμίνης, της χημικής ουσίας ανταμοιβής.

Ο εγκέφαλος συνηθίζει τόσο πολύ σε αυτό το αφύσικο επίπεδο ντοπαμίνης που χωρίς πορνό δεν μπορείτε να επιτύχετε στύση και αισθάνεστε σαν χάλια.

Είναι αποδεδειγμένο ότι το πορνό επηρεάζει τον εγκέφαλο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και άλλα εθιστικά ναρκωτικά.

7. Θα βρείτε τις γυναίκες πιο ελκυστικές

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο δώρο του να ζεις μια ζωή χωρίς πορνό είναι το πώς αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις γυναίκες γύρω σου. Μετά από μήνες χωρίς πορνό, η έλξη σας για τις γυναίκες θα περάσει από την οροφή. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο.

Μόνο η θέα του γυναικείου δέρματος θα σας ανατρέψει

Το να είσαι απαλλαγμένος από πορνό αρχίζεις να εκτιμάς πραγματικά την ομορφιά των γυναικών. Μόνο η θέα του γυναικείου δέρματος ή η μυρωδιά της θα είναι αρκετά για να ρίξει την έλξη σας σε υπερένταση. Τα σεξουαλικά σας ένστικτα θα επιστρέψουν εκεί που υποτίθεται ότι είναι και θα λαχταράτε τις γυναίκες όπως ποτέ πριν.

Θα αρχίσετε να παρατηρείτε γυναίκες που κάποτε θεωρούσατε μη ελκυστικές

Γυναίκες που κάποτε δεν ανταποκρίνονταν στα δικά σου πρότυπα πορνογραφίας αρχίζουν πραγματικά να ξεπροβάλλουν. Θα αρχίσετε να βλέπετε την ομορφιά στις γυναίκες που κάποτε αγνοούσατε επειδή δεν είχαν σώματα πορνοστάρ.

Βρίσκομαι όλο και πιο έκπληκτος με μερικές από τις γυναίκες που βρίσκω ελκυστικές και για ποιους λόγους. Είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα.

8. Θα είσαι καλύτερα με τις γυναίκες

Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετός λόγος για να σταματήσει κάποιος να παρακολουθεί πορνό στο Διαδίκτυο. Σας υπόσχομαι ότι μετά από μήνες χωρίς πορνό, και ακόμα καλύτερα, χωρίς αυνανισμό, θα είστε καλύτερα με τις γυναίκες (από ανάγκη!). Και όχι απλά λίγο καλύτερα, αλλά πολύ καλύτερα.

Θα λαχταράτε γυναίκες, αντί να λαχταράτε τα αγαπημένα σας βίντεο

Έχετε ποτέ αποκτήσει αυτή την απίστευτη σεξουαλική παρόρμηση που έρχεται από το πουθενά; Για έναν τακτικό θεατή πορνό το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να κατευθυνθεί στο Διαδίκτυο. Για τους άντρες που δεν παρακολουθούν πορνό, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να κατευθυνθούν στο κινητό τους τηλέφωνο για να καλέσουν μια πραγματική κοπέλα. Ή βγαίνουν έξω και συναντούν έναν.

Θα σας είναι πιο εύκολο να μιλήσετε με γυναίκες

Πολλοί άνδρες που εγκαταλείπουν το πορνό διαπιστώνουν ότι αρχίζουν να αλληλεπιδρούν πολύ πιο ομαλά με τις γυναίκες. Ένα μεγάλο μέρος του άγχους τους για το αντίθετο φύλο εξασθενεί και αρχίζουν να αισθάνονται πιο σίγουροι και απαλοί.

9. Το σεξ θα είναι πιο ικανοποιητικό

Αντί να έχετε στυτική δυσλειτουργία και να μην βρίσκετε το σεξ τόσο ικανοποιητικό όσο το πορνό, θ%

Author Image
ΜΑΝΙΑ ΝΤΕΛΟΥ

Γεια σας, λέγομαι Μάνια Ντέλου και είμαι δημοδιογράφος στο <a href="https://kalikantzaros.gr">kalikantzaros.gr</a>. Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία τα τελευταία 10 χρόνια και έχω και πτυχίο Οικονομικών από το Λονδίνο το 2010